Прокуратурата образува досъдебно производство срещу организираната престъпна група от двамата полицаи от Стражица

...
Прокуратурата образува досъдебно производство срещу организираната престъпна група от двамата полицаи от Стражица
Коментари Харесай

Ексклузивни СНИМКИ и ВИДЕО от акцията на ГДБОП в Стражица, след която двама полицаи се озоваха с белезници

Прокуратурата образува досъдебно произвеждане против организираната престъпна група от двамата служители на реда от Стражица и двамата наркодилъри, които през вчерашния ден бяха арестувани за разпространяване на опиати. Групата е следена от службите от 2015 година Събирането на доказателства обаче е било мъчно, тъй като служителите на реда добре познават системата и са намирали метод да заобикалят закона. " Двамата служители на реда от РПУ-Стражица са познавали " по работа " наркодилърите и са им осигурявали " чадър " в закононарушенията. Те са предупреждавали другите двама души, когато е имало инспекции или акции против наркоразпространението. А с цел да обезпечат на групата двойна облага, служителите на реда даже са задържали някой, който си е купил марихуана от дилърите, изземaли са я и са я прибирали още веднъж на дилърите - да я продадат отново ", изясни началникът на профилираната прокуратура Иван Гешев, представен от Нова телевизия.





Досега службите са претърсили 10 обекта и са намерили 32 чувала с марихуана в пети човек от схемата, апетитен за производител.
Директорът на ГДБОП Ивайло Спиридонов посочи, че за разкриването на незаконната група са употребявани всевъзможни благоприятни условия на специфичните разследващи средства.





Двамата служители на реда и двамата наркодилъри бяха арестувани през вчерашния ден, по време на договорка. Освен това, единият от дилърите е карал с 220 км/ч в обитаемо място.





Междувременно от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи разпространиха фотоси и видео от спецакцията в Стражица, довела до разбиването на незаконната група.
Видео: Министерство на вътрешните работи
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР